Over 3DMarc

Begonnen als hobby, maar als snel uitgegroeid tot één van mijn grootste passies! Ik ben Marc Moeliker, founder van 3DMARC. En met mijn ervaring in 3D printen, wil ik jouw helpen om jouw product te printen in 3D!

Wie is 3DMARC??

In 2000 ben ik mijn interesse in 3D printen gaan verdiepen, omdat ik het een hele toffe technologie vind.

Al snel werd het mij duidelijk dat deze technologie zo veel meer kan betekenen, dan dat je misschien in eerste instantie denkt. Denk bijvoorbeeld aan dat het mogelijkheden biedt voor producten te maken, die niet meer worden gemaakt door de fabrikant!

In de afgelopen jaren heb ik een tal van ervaring kunnen opbouwen, in zowel het ontwerpen, als hoe we het beste ontwerpen kunnen printen. En blijven bijscholen met het ontwerpen in AUTOCAD.

 

Daarom kunnen we jouw toffe idee, omzetten in een echt 3D model. Van handige producten tot producten die je niet in winkel kunt vinden.

3DMARC staat voor je klaar klaar! 

 

Wij geloven in recycling!

Er is een overvloed aan plastic in de wereld en veel beland in de natuur. Daarom proberen met 3d printen dit plastic een nieuw leven in te blazen. Samen maken we de wereld een schonere plek.

Wij geloven in samenwerkingen!

De 3D print techniek brengt een volledig nieuwe dimensie van creativiteit met zich mee. Alleen is de uitvoering erg technisch. Daarom willen wij graag samen idëen mogelijk maken

Welke 3d print dienst zoek jij?

Eigen 3d bestand uploaden

Upload uw bestand, maak  keuze uit de materialen    en bestel Direct.

3d ontwerp Op maat laten maken

Wij helpen jouw idee en wensen tot realiteit te maken

Co-Creatie van jouw idee en onze kennis

Samen sparren we over de praktische toepassing van jouw idee

Heb je een visie,
maar hulp nodig met het ontwerpen?

Wij helpen je graag met het ontwerpen van jouw 3d print